#prEVENTive2020 – inicijativa očuvanja zdravlja s fokusom na prevenciju. FizioCentar Deković 01.10 – 31.12.2020

D&D inkontinencija live
13.11.2020. 09:09; ; Početna / Lifestyle / Zanimljivosti / #prEVENTive2020 – inicijativa očuvanja zdravlja s fokusom na prevenciju. FizioCentar Deković 01.10 – 31.12.2020

Inkontinencija – prevencija i liječenje 

U četvrtak 05.11.2020. godine, Live prijenosom na facebook stranici FizioCentra Deković, predstavili smo drugu temu „Inkontinencija – prevencija i liječenje“ ovogodišnje inicijative prEVENTive  koja ima za cilj osvijestiti važnost prevencije u svrhu očuvanja zdravlja.

Damir Deković i Dorijan Pavlačić, senior fizioterapeuti sa dugogodišnjim iskustvom, na izuzetno zanimljiv i edukativan način predstavili su temu inkontinencije koja je na žalost još uvijek tabu tema društva. Međutim, novim tehnologijama i metodama liječenja, uz pravovremenu reakciju problem možemo riješiti, a prvi korak je početi o njemu otvoreno i razgovarati.

U Live videu možete saznati više o tome koji su simptomi, uzroci te načini liječenja kod različitih vrsta inkontinencije. Damir i Dorijan u ovom su live prijenosu predstavili i novu metodu liječenja Funkcionalnom Magnetskom Stimulacijom koja daje iznimne rezultate već nakon nekoliko tretmana.

Tijekom trajanja kampanje u ponudi su i posebni prEVENTive paketi po promotivnim cijenama koje možete pogledati na web stranici Centra ili nazvati na broj: 098 625 240.

U sklopu ovogodišnje prEVENTive posljednje predavanje biti će na temu Uloga fizikalne terapije u poslovnom svijetu, koje će održati Damir Deković i Sandra Mraović Deković u četvrtak, 3.12.2020.  u 19h.

Budite uz nas, dobrodošli!

 

FizioCentar Deković

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email