NEWS

Pregled realizacije komunalnih akcija na području MO Vrvari

24.05.2007. 00:00; ; Početna / Novosti / Iz Grada Poreča / Pregled realizacije komunalnih akcija na području MO Vrvari

Uz već postojeća asfaltirana igrališta u Vrvarima, Velenikima i Musaležu u toku je postavljanje zaštitnih ograda, sljedećih karakteristika:

– uz igralište u Vrvarima postavlja se zaštitna ograda iza golova i bočno prema prometnici ukupne površine 304 m2 (visine 4,00 m)

– uz igralište u Velenikima zaštitna ograda postavlja se iza golova u ukupnoj površini od 208 m2 (visine 4,00m)

– uz igralište u Musaležu se postavlja zaštitna ograda između polivalentnog asfaltiranog igrališta i boćališta ukupne površine 57,00 m2 (visine 1,50 m).

Postavljanjem zaštitnih ograda oko igrališta osigurava se sigurnost dječje igre i učesnika u prometu uz igrališta.

U redovitom godišnjem obilasku uočena je veća količina građevinskog materijala i ostalog smeća deponiranog u napuštenoj kavi i njenim prilaznim putevima. Kava koja se nalazi na poljskom putu iz naselja Valkarin prema naselju Starići prostire sa na području površine cca 3 ha. Nakon sanacije, postavljanjem kamenih blokova onemogućeno je daljnje navažanje otpadnog materijala. Na ulazima u navedeno područje postavljene su tabele s obavijestima o zabrani navažanja otpadnog materijala.

Postavljanje zaštitnih ograda oko igrališta u Vrvarima, Velenikima i Musaležu započelo je 14.05.2007. godine i završit će 01.06.2007. godine.

Izvođenje radova na sanaciji kave u naselju Valkarin izvršeno je u roku od 13 (trinaest) dana, odnosno od 09.05. do 22.05.2007. godine.

Sredstva komunalnih akcija, osigurana su u Proračunu Grada Poreča za 2007. godinu. Investitor je Grad Poreč, a nadzor, koordinator, organizator i voditelj projekta Upravni odjel za komunalni sustav.

Iz Ureda Grada Poreča

Print Friendly, PDF & Email