NEWS
HALF MARATON S

Predstavljena kandidacijska lista IDS-a za vijeće Općine Kaštelir-Labinci

juik
07.05.2021. 20:05; ; Početna / Novosti / Okolne općine / Predstavljena kandidacijska lista IDS-a za vijeće Općine Kaštelir-Labinci

Kandidat za načelnika Općine Kaštelir-Labinci Giuliano Petrović danas je predstavio kandidacijsku listu za vijeće Općinu Kaštelir-Labinci. Petrović je istaknuo kako listu čine poduzetnici, umirovljenici te mladi obrazovani ljudi različitih struka, svi odreda puni planova za nove projekte u općini.

Kada je riječ o novim projektima koje IDS ima u planu za Općinu Kaštelir-Labinci, u prvom redu, dodao je kandidat Petrović, tu je izgradnja novog dječjeg vrtića s jaslicama koji će mladim obiteljima na ovom području znatno poboljšati kvalitetu života. – Niti jedna generacija ne smije biti zapostavljena, pa je u planu i prenamjena postojećeg objekta na Placu, koji bi trebao postati dnevni boravak za starije, kazao je kandidat IDS-a za načelnika Općine Kaštelir-Labinci dodajući:

– Kada govorimo o infrastrukturi, mnogo toga smo napravili svojim entuzijazmom, radom i trudom, a ustrajnošću ćemo nastojati spojiti Rogoviće sa Kaštelirom preko mjesta Deklići, rekonstruirati raskrsnicu u Labincima te urediti postojeće neasfaltirane ceste.

Nadalje, Petrović je napomenuo kako neće zaboraviti ni zelenu energiju u kojoj, kako je naglasio, leži naša budućnost, te da će dati maksimum da se očuva povijest i tradicija kako bi Kaštelir-Labinci bili značajno kulturno i turističko središte. Naposljetku, kandidat IDS-a se osvrnuo na sport kazavši kako su udruge i sportski klubovi važan dio zajednice te da će ih i dalje svesrdno potpomagati, financijski i infrastrukturno.

– Naš rad bit će otvoren i transparentan u svakom trenutku, a nit vodilja zajedništvo koje je neupitno garancija napretka, zaključio je kandidat IDS-a Giuliano Petrović predstavivši kandidacijsku listu IDS-a za vijeće Općine Kaštelir-Labinci čine: Ivana Bakša, Roberto Bravar, Mirko Rinaldis, Haira Janko Kocijančić, Ivan Legović, Dragana Lakošeljac, Silvio Beaković i Sara Diklić.

IDS

Oznake:
izbori2021
Print Friendly, PDF & Email