NEWS
Ljekarna

Predstavljen program Politehnike Pula – upisi u tijeku

22928780
08.07.2016. 08:19; ; Početna / Obavijesti / Predstavljen program Politehnike Pula – upisi u tijeku

U porečkoj Gradskoj vijećnici održana je prezentacija programa tehničko-poslovne edukacije koje nudi Visoka tehničko-poslovna škola Politehnika Pula, a koja je bila namijenjena prvenstveno obrtnicima i poduzetnicima te osobama zaposlenima u komunalnim poduzećima, s ciljem da im se predstave kvalitetni programi školovanja koji integriraju znanja iz tehnike, poslovne ekonomije, menadžmenta i informacijske tehnologije, kao i stručno poznavanje područja prema odabiru specijalizacije zasnovano na sadržajima izbornih predmeta.

Politehniku Pula predstavila je profesorica Sanja Grbac Babić, a u razgovoru su još sudjelovali dr.sc. Alida Perkov, predavač na Politehnici i dekan mr.sc. Davor Mišković, a u ime Grada Poreča-Parenzo okupljene je pozdravila viša stručna suradnica za gospodarstvo, Morena Mičetić-Fabić.

Politika Politehnike Pula je obrazovanje inženjera budućnosti koji treba imati visoko kvalitetno tehničko znanje, znati primjenjivati načela inženjerskog i timskog rada, te se služiti vještinama brzog prijenosa ideja u praksu.

Posebno je zanimljivo da se upisati mogu i osobe koje su završile trogodišnje srednjoškolsko obrazovanje, bez potrebe da prethodno polažu tzv. četvrti stupanj. Također, upisati se mogu i osobe koje nisu položile državnu maturu.

Pored svoJih dosadašnjih programa: preddiplomski studij Politehnike u trajanju od tri godine i 180 ECTS bodova i specijalistički studij Kreativni menadžment u procesima, 2 godine 120 ECTS-a, na Politehnici će se od jeseni moći upisati i Kratki stručni studij Politehnike, 2 godine 120 ECTS-a.

https://www.politehnika-pula.hr/

Print Friendly, PDF & Email