NEWS
LUTRIJA T

Predstavljanje knjige “(P)ostati zdrav” Brune Šimleše u porečkoj knjižnici u ponedjeljak, 23. svibnja 2022.

2022-05-17_10h29_17
20.05.2022. 08:30; ; Početna / Kultura / Predstavljanje knjige “(P)ostati zdrav” Brune Šimleše u porečkoj knjižnici u ponedjeljak, 23. svibnja 2022.

U zdravom duhu zdravo tijelo nova je paradigma zdravog života u kojem naglasak nije samo na onome što jedemo, nego i na onome što jede nas. Nije važno samo što grizemo, već i ono zbog čega se grizemo i što nas grize.

Nakon deset knjiga iz područja popularne psihologije i duhovnosti, Bruno Šimleša u knjizi „(P)ostati zdrav“ prvi put fokus stavlja na zdravlje. Uvijek dragi porečki gost, pisac, kolumnist, predavač, televizijski voditelj i diplomirani sociolog, ovu knjigu namijenio je zdravima (kako bi ostali zdravi!), ali i onima koje već muče boljke da shvate kako odnosom prema samome sebi i prema životu mogu poboljšati zdravlje. U njoj preispituje uobičajeni koncept zdravog života i istražuje važnost emocija, misli i odnosa na naše fizičko stanje.

Gradska knjižnica Poreč poziva vas da nam se pridružite u ponedjeljak, 23. svibnja u 19 sati u matičnom odjelu (Trg Marafor 3), kada će Bruno Šimleša predstaviti svoju knjigu i još jednom nas podsjetiti koliko je važno nikada ne zaboraviti da su naše srce i um izvanredna tvornica lijekova!

 

Ulaz je slobodan!

Gradska knjižnica Poreč

Print Friendly, PDF & Email