NEWS

PREDAVANJE ZA BUDUĆE PODUZETNIKE: KOJU VRSTU POSLOVNOG SUBJEKTA ODABRATI I KAKO NAPRAVITI DOBAR POSLOVNI PLAN

Start business
27.05.2021. 15:00; ; Početna / Gospodarstvo / PREDAVANJE ZA BUDUĆE PODUZETNIKE: KOJU VRSTU POSLOVNOG SUBJEKTA ODABRATI I KAKO NAPRAVITI DOBAR POSLOVNI PLAN

Aktivno razmišljate o pokretanju vlastitog biznisa ali niste sigurni koji oblik poslovanja bi za vas  bio najpovoljniji obrt, d.o.o. ili j.d.o.o.?

Imate odličnu poslovnu ideju ali niste sigurni kako to predočiti u poslovnom planu ili jednostavno nešto želite a nemate jasnu sliku o tome što i kako napraviti i pri tome povući sredstva za samozapošljavanje?  

Pridružite se besplatnom predavanju koje će se održati 07. lipnja, s početkom u 12 sati u kongresnoj dvorani Obrtničkog doma u Poreču! 

Predavanje će održati Gabrijela Božić Radessich (Dom obrtnika d.o.o.) na temu kako odabrati odgovarajući poslovni subjekt za buduće poslovanje te koje su prednosti i nedostaci obrta, d.o.o. i j.d.o.o.  i Marijana Kordić (MK Vizual) na temu kako napisati dobar poslovni plan i na temelju njega dobiti poticaj za samozapošljavanje.  

Prijava je obavezna zbog ograničenog broja sudionika, te se mole zainteresirani da prijavu izvrše na e-mail: [email protected] do popunjenja broja sudionika odnosno najkasnije do subote 05.06.2021. 

Predavanje će se održati uz poštovanje svih epidemioloških mjera. 

Organizator besplatnog predavanja je Udruženje obrtnika Poreč u suradnji sa tvrtkom Dom obrtnika d.o.o. i obrtom MK Vizual.

 

Print Friendly, PDF & Email