NEWS

Predavanje ˝Put do novog zaposlenja˝ u Poduzetničkom inkubatoru Poreč 18. veljače

Poduzetnički inkubator Poreč
13.02.2019. 22:26; ; Početna / Gospodarstvo / Predavanje ˝Put do novog zaposlenja˝ u Poduzetničkom inkubatoru Poreč 18. veljače

Traženje novog radnog mjesta ponekad može biti pravi izazov, zato će se u ponedjeljak 18. veljače u 18 sati, u Poduzetničkom inkubatoru Poreč (Žbandaj 34a), održati besplatno interaktivno predavanje ˝Put do novog zaposlenja˝.

Što vas sve na tom putu čeka, kako izgledaju selekcijski postupci te kako se za njih kvalitetno pripremiti? Odgovore na ta i brojna druga pitanja otkrit će vam voditeljice radionice, psihologinje Tea Banko i Nikolina Levak.

Cilj predavanja je pokušati dati odgovore na pitanja koja se najčešće vežu uz selekciju, dočarati širinu samog procesa zaposlenja te osnažiti buduće potencijalne kandidate da se poslodavcu predstave na najbolji mogući način, a namijenjeno je građanima (zaposlenima, nezaposlenima, studentima, srednjoškolcima). Zainteresirani sudionici mogu na predavanje donijeti i vlastiti životopis.

Predavanje se provodi u okviru Tjedna psihologije koji se u Hrvatskoj održava 12. godinu zaredom. Ove će godine od 18. do 24. veljače  psiholozi će diljem Hrvatske održati brojna predavanja, radionice, okrugle stolove, tribine i druge uobičajene aktivnosti iz svoje prakse, s ciljem popularizacije psihologije i promicanja njenog položaja u društvu.

Print Friendly, PDF & Email