NEWS
VALFRESCO 4 S
SPORTduo – s2

PRAVILNIK o uvjetima i načinu izdavanja odobrenja za ulaz u pješačku zonu

19.11.2004. 00:00; ; Početna / Novosti / PRAVILNIK o uvjetima i načinu izdavanja odobrenja za ulaz u pješačku zonu

Ovim Pravilnikom o uvjetima i načinu izdavanja odobrenja za ulaz u pješačku zonu (dalje u tekstu: Pravilnik) propisuje se postupak, uvjeti, te ostalo u svezi izdavanja odobrenja, odnosno daljinskih upravljača i kartica za ulaz vozila u pješačku zonu, definiranu člankom 2. Odluke o uređenju prometa na području Grada Poreča (dalje u tekstu: Odluka).

Članak 2.

Subjekti izuzeti od zabrane prometa u pješačkoj zoni utvrđeni lukom i ovim Pravilnikom dužni su podnijeti zahtjev za izdavanje odobrenja komunalnom poduzeću "Usluga Poreč" d.o.o. Poreč – Uredu za parkirališta (dalje u tekstu: "Usluga Poreč"), te uz isti priložiti dokumentaciju propisanu ovim Pravilnikom.

Odobrenja za ulaz u pješačku zonu ( I ) i ( II ) izdaje "Usluga Poreč", a Upravni odjel za komunalni sustav Grada Poreča, iznimno, daje odobrenja za ulaz u pješačku zonu – na dio Obale maršala Tita (dio gradske rive od carinskog gata do Općinskog suda, te na dio obale uz ex hotel Riviera), te za potrebe utvrđene člankom 7. stavak 1. točka 6. Pravilnika.

Odobrenje sadrži: naziv i adresu korisnika ( tvrtka, obrt, ime i prezime, adresu, vrsta vozila i registarski broj pločica, godina na koju se odobrenje odnosi, broj i vrijeme ulaza u pješačku zonu, sankcije i slično). Odobrenje se izdaje na rok od tri ( 3 ) godine, uz mogućnost produženja.

Kompletan pravilnik OVDJE

– Grad Poreč –

Print Friendly, PDF & Email