NEWS

Poziv za podnošenje prijedloga za izradu Proračuna Općine Kaštelir-Labinci za 2023. godinu

Foto-Rose-art-video-produkcija-Kastelir-Labinci-3
27.09.2022. 09:17; ; Početna / Novosti / Okolne općine / Poziv za podnošenje prijedloga za izradu Proračuna Općine Kaštelir-Labinci za 2023. godinu

U pripremi je prijedlog Proračuna Općine Kaštelir-Labinci-Castelliere-S.Domenica za 2023. godinu, s projekcijama za 2024. i 2025. godinu. U interesu svih mještana, želja nam je da se u proces kreiranja Proračuna uključi što veći broj zainteresiranih mještana kako bi Proračun bio što kvalitetniji u smislu obuhvaćanja projekata i potreba za Općinu  Kaštelir-Labinci-Castelliere-S.Domenica.
Stoga pozivam sve zainteresirane mještane da sudjeluju u kreiranju prijedloga i dostave svoje prijedloge i sugestije u svezi izrade Proračuna Općine Kaštelir-Labinci-Castelliere-S.Domenica za 2023. godinu.

Sudjelovanje mještana u planiranju i donošenju proračuna važno je kako bi se raspoloživa sredstva već u fazi planiranja usmjerila na projekte i programe koji su u najvećoj mogućoj mjeri usklađeni s potrebama i iskazanim stavovima građana.

Rok i način podnošenja prijava;

Prijave se dostavljaju poštom, osobno ili na email: [email protected]   putem  posebnog obrasca objavljenog na web stranicama općine  www.kastelir-labinci.hr.

Sve dodatne informacije možete dobiti na broj telefona 052 455 113
Prijave na posebnim obrascima zaprimaju se do 7. listopada 2022. godine, do 15,00 sati, bez obzira na način dostave.

Sve pristigle prijave biti će obrađene, te će se u skladu s proračunskim mogućnostima predložiti njihovo uvrštenje u prijedlog Proračuna za 2022. godinu, kojeg će razmatrati i donesti Općinsko vijeće  Općine Kaštelir-Labinci-Castelliere-S.Domenica.

 

Općinski načelnik

Đulijano Petrović

 

Print Friendly, PDF & Email