NEWS

Poziv poljoprivrednicima na prezentaciju skorašnjih natječaja iz Programa ruralnog razvoja

24.10.2014. 17:48; ; Početna / Novosti / Iz Grada Poreča / Poziv poljoprivrednicima na prezentaciju skorašnjih natječaja iz Programa ruralnog razvoja
grad-logo

Grad Poreč – Parenzo poziva sve zainteresirane poljoprivrednike na prezentaciju: 4.1.  Potpora za ulaganja u poljoprivredna gospodarstva, te 4.2. Potpora za ulaganja u preradu, marketing i/ili razvoj poljoprivrednih proizvoda, koja će se održati u četvrtak, 30. listopada 2014. godine u velikoj vijećnici Grada Poreča-Parenzo s početkom u 11 sati.

Cilj prezentacije je upoznati poljoprivrednike o mogućnostima bespovratnog financiranja ulaganja u poljoprivredna gospodarstva iz Mjera 4.1 i 4.2. za koje se raspisivanje natječaja očekuje u prosincu ove godine.

Pozivaju se svi zainteresirani postojeći i budući poljoprivrednici da se odazovu pozivu, budući da se radi o mogućnostima bespovratnog financiranja i do 90%, s povoljnijim kriterijima u usporedbi s prethodnim IPARD natječajima.

S ciljem poticanja ulaganja u gospodarstvo, Grad Poreč-Parenzo redovito će provoditi aktivnosti informiranja o mogućnostima ulaganja u privatnom sektoru uz korištenje bespovratnih sredstava.

Print Friendly, PDF & Email