Pozdrav optimizma iz Osnovne Škole Poreč

2020-04-09_18h11_54
09.04.2020. 18:40; ; Početna / Lifestyle / Zanimljivosti / Pozdrav optimizma iz Osnovne Škole Poreč

U vrijeme krize, zabrinutosti, izolacije… učenici OŠ Poreč upućuju pozdrave i poruke optimizma.

Iz svojih domova, ali ipak zajedno, predstavit će nam se učenici i učiteljice po razrednim odjelima. Pozivamo vas da nas pratite i podržite u akciji #PozdravOptimizma.

Školske zgrade su na neko vrijeme zatvorile svoja vrata, školske klupe i učionice  zamijenio je rad od kuće i nastava na daljinu. Ova iznimna situacija objedinila je učenike, roditelje i učitelje Osnovne škole Poreč u nastojanju da prebrode teškoće koje donosi ograničeno kretanje i izolacija.

Svojim porukama i kratkim video sadržajima učenici i učitelji Osnovne škole Poreč šire dobre vibracije porukama optimizma, podrške i prijateljstva.

Prvi se predstavljaju učenici 3.a razreda OŠ Poreč. Na poticaj učiteljice Jasne Cvijanović, učenici i roditelji osmislili su posebne tematske tjedne i zabilježili svoje aktivnosti. Učenici su svoje radne zadatke marljivo izvršavali, a vrijeme provedeno doma iskoristili za druženje s članovima obitelji i priliku da pokažu svoju darovitost i kreativnost. U Slatkom tjednu pekli su se kolači i razne druge slastice, Tjedan kreativnosti ispunjen je pjesmom, plesom i sviranjem, Tjedan proljetnih aktivnosti iskoristili su za uređenje maslinika ili branje šparoga. Sa željom da se što prije vrate u svoju učionicu, svojim prijateljima i učiteljici poslali su tople i emotivne poruke.

Print Friendly, PDF & Email