NEWS

Potukao se nakon što je izazvao prometnu nesreću pa dobio 15 dana zatvora

policija mračna
06.07.2023. 14:45; ; Početna / Crna kronika / Potukao se nakon što je izazvao prometnu nesreću pa dobio 15 dana zatvora

Porečka je policija prijavila 58-godišnjeg muškarca koji je izazvao prometnu nesreću, a potom napao vozača drugog automobila.

Nesreća se dogodila 4. srpnja oko 21.20 sati u Istarskoj ulici u Funtani, kada je 58-godišnjak upravljao automobilom, pulske registracijske oznake, iz smjera Poreča prema Vrsaru. Muškarac je u jednom trenutku prešao s vozilom na suprotnu stranu kolnika, gdje je udario u automobil, pulske registracijske oznake, kojim je iz smjera Vrsara upravljao 18-godišnjak.

Nakon prometne nesreće, počinitelj se odvezao na obližnje parkiralište te je nakon dolaska drugog vozača počeo narušavati javni red i mir, pri čemu je udario mlađeg vozača.

Počinitelj, koji je bio pod vidnim utjecajem alkohola, odbio je alkotestiranje te se pokušao udaljiti s mjesta događaja radi čega su policijski službenici nad njim primijenili sredstva prisile.

Radi počinjenja prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama i Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira policija je protiv 58-godišnjaka podnijela optužni prijedlog nadležnom sudu, koji mu je odredio zadržavanje u zatvoru u trajanju od 15 dana.

Print Friendly, PDF & Email