NEWS
Ljeto u Funtani

Porečki umirovljenici domaćini Susretu umirovljenika Crikvenice i Poreča

16_crikvenicani_02
29.09.2016. 13:16; ; Početna / Lifestyle / Zabava / Porečki umirovljenici domaćini Susretu umirovljenika Crikvenice i Poreča

Klub „ Galija“ bio je u subotu, 24. rujna 2016. domaćin umirovljenicima iz Crikvenice. To je ujedno uzvratni susret porečkih umirovljenike.
Program susreta je bio dosta naporan. Susret je započeo u klubu „ Galija“ oko 10 sati gdje su nakon dobrodošlice Franca Dobrilovića (predsjednika Udruženje  umirovljenika „ Galija“) te    uz piće dobrodošlice započeli su sportski susreti u  boćanju, pikadu, visećoj kuglani i sl. Rezultati nisu bili bitni te se uz smijeh i zabavu  nastavilo druženje.
Oko 12,00 sati krenulo se na brod za otok Sv.Nikola. Domaćini iz Valamara dočekali su nas te uz vodiče animatore prošetali po otoku. Ugodno iznenađenje za sve umirovljenike ( cca 80 osoba) bio je domjenak  uz piće  od strane domaćina.
Crikveničani su bili oduševljeni ljepotama otoka kao i  gostoljubivim domaćinima.
Po povratku sa Sv.Nikole autobusom se otišlo na obilazak Zelene lagune kao i  velikog aqua-parka, sve uz stručno vođenje gospodina Velića iz kluba „ Galija“. Posjet je nastavljen uz  ručak u restaurantu Marina te  muziku koja je došla iz Crikvenice . Slijedeći susret planiran je u Crikvenici, kako nam javljaju iz porečkog kluba umirovljenika Galija.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email