NEWS
Best of Poreč

Porečki ADD design studio najavio uklanjanje svojih svjetlećih panela

add3
02.03.2017. 13:43; ; Početna / Obavijesti / Porečki ADD design studio najavio uklanjanje svojih svjetlećih panela

Donosimo objavu g. Dražena Olića, vlasnika porečkog ADD design studia vezano uz nedavni članak na jednom porečkom internet portalu o spornim svjetlećim reklamnim i info panelima postavljenim na području Grada Poreča.

“Obrt ADD Design je spomenute svjetleće panele postavio temeljem javnog natječaja i u najboljoj namjeri odnosno, kako smo tada iz niza razloga vjerovali, temeljem primjera ostalih gradova diljem cijele Hrvatske i pozitivnih propisa Republike Hrvatske. Dakle, nema govora o bespravnom postavljanju panela.

Kao profesionalac, u potpunosti poštujem konzervatorsku struku i dužan sam uvažavati mišljenje Konzervatorskog odjela u Puli. Stoga, uklonit ćemo spomenute svjetleće panele u zakonski propisanom roku. Ovim putem izražavam nadu da će i ostali obrtnici pratiti naš korak i ukloniti nepropisno postavljene reklame na području našeg grada koji ne zadovoljavaju propise konzervatorske struke i koji nisu dobiveni putem javnog natječaja.

Što se drugih teza iznesenih u spornom tekstu tiče, napominjem kako smo zajedno s ostalim prozvanim poduzećima pokrenuli tužbu protiv osoba koje su iznijele neistine o našem poslovanju s Gradom Porečom. Dubokog smo uvjerenja da je naše poslovanje apsolutno u skladu sa zakonom. Smatram, stoga, kako je nedopustivo da g. Prgić neutemeljenim optužbama blati naš rad. Na sudu je da utvrdi činjenično stanje. Iz našeg portfelja je vidljivo kako poslujemo s velikim nizom privatnih i javnih subjekata: http://www.add.hr/index.php/portfolio-s-add-dizajn 

Što se Grada Poreča tiče, sve poslove za koje smo angažirani dobili smo transparentno te iste odradili maksimalno profesionalno, u želji da pomognemo Gradu Poreču  da kvalitetno i pravovremeno informira građane o svojim aktivnostima. Ponosni smo tako, primjerice na posao Grad Poreč – Proračun u malom. Radi se o, vjerujem, izrazito informativnom i dobro dizajniranom prikazu gradskog proračuna. Taj je naš rad, kao i brojni drugi, svojom kvalitetom upravo i dokaz da poslove dobivamo isključivo zbog svoje stručnosti.

Slažem se s autorom teksta kako nije sramota poslovati s Gradom. Dapače, ponosni smo na to. Unatoč tome što djelovanje moje i mojih kolega kroz mjesne odbore i predsjedništvo Istarskog demokratskog sabora više puta prikazuje u krivom svjetlu, na krajnje tendenciozan i jednostran način, svoje ću djelovanje u tom smislu nastaviti jer smatram kako poduzetnici svojim djelovanjem u javnom životu imaju puno za  ponuditi gradu i ovoj zemlji. Uvjeren sam kako poduzetnici i obrtnici svojim radom mogu doprinijeti bržem razvoju naše zajednice te povećati efikasnost javne uprave našeg grada.  “

 

 ADD DESIGN STUDIO 

Dražen Olić, vlasnik 
www.add.hr 

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email
Ljeto u Funtani