NEWS

Porečke ritmičke gimnastičarke uspješne na Županijskom prvenstvu – kvalificirale su se i na Državno prvenstvo

2023-06-06_08h43_00
06.06.2023. 08:53; ; Početna / Sport i rekreacija / Porečke ritmičke gimnastičarke uspješne na Županijskom prvenstvu – kvalificirale su se i na Državno prvenstvo

U subotu je u Vrsaru održano Županijsko prvenstvo u slobodnom B programu u ritmičkoj gimnastici koje je ujedno  bilo i kvalifikacijsko za Državno prvenstvo.  Natjecale su se gimnastičarke iz tri istarska kluba: KSRG Gazela iz Pule, KREG Galatea iz Vrsara i KRSG Poreč iz Poreča.

U kategoriji mini Paola Puškarić je osvojila 1. mjesto dok je Lana Đurić osvojila 4. mjesto.
U kategoriji mlađih kadetkinja Gala Velenik je osvojila 5. mjesto ukupno, dok je sa obručem bila treća.
U kategoriji kadetkinja Umma Ramadani je osvojila  ukupno 1. mjesto (1. mjesta  sa obručem i loptom) Olja Trbović je osvojila ukupno 2. mjesto (2. mjesta i sa obručem i loptom), Luana Milotić  je osvojila ukupno 3. mjesto (3. mjesto obruč, 4. mjesto lopta)
U kategoriji juniorki Marie Lou Čugalj je ovojila 1. mjesto (1. mjesto lopta, 2. mjesto obruč), Lea Jugovac je osvojila 2. mjesto (1. mjesto obruč, 2. mjesto lopta),  Lara Cramer  je osvojila  3. mjesto (3. mjesto lopta, 4. mjesto obruč),  Mia Tubaković je osvojila 4. mjesto (3. mjesto obruč, 4. mjesto lopta)
U kategoriji seniorki Ana Cvitković je osvojila 2. mjesto ukupno (2. mjesto obruč i čunj).

Ovim rezultatima su se sve Porečanke kvalificirale na Državno prvenstvo koje će se održati u Puli  17. lipnja.

 

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email