Porečke ritmičke gimnastičarke Petra Belević i Gresa Ramadani ekipno treće na Prvenstvu Hrvatske !

2022-05-31_21h53_07
31.05.2022. 21:53; ; Početna / Sport i rekreacija / Porečke ritmičke gimnastičarke Petra Belević i Gresa Ramadani ekipno treće na Prvenstvu Hrvatske !

U subotu i nedjelju je u Vrsaru održano 31. Pojedinačno i ekipno prvenstvo Hrvatske u ritmičkoj gimnastici gdje se natjecalo 65 gimnastičarki iz 10 hrvatskih klubova.

U kategoriji juniorki od 23 gimnastičarke natjecale su se dvije Porečanke pod vodstvom trenerice i koreografkinje Laure Božić i Natalije Tvrtković, te sutkinje Ane Vukoje

Petra Belević je osvojila 1. mjesto u vježbi sa loptom, 2. mjesto u vježbi sa obručem,6. mjesto u vježbi u trakom, te 23. mjesto u vježbi sa čunjevima.

Gresa Ramadani je osvojila 3. mjesto u vježbi sa loptom, 4. mjesto u vježbi sa trakom, 11. mjesto u vježbi sa obručem te 13. mjesto u vježbi sa čunjevima.

Ekipno su Petra i Gresa osvojile 3. mjesto.

Porečanke nastavljaju natjecateljsku sezonu. Petra Belević se priprema za Europsko prvenstvo koje će se održati u lipnju u  Tel Avivu, a ostale porečke natjecateljice se pripremaju za Županijsko prvenstvo koje ih čeka već ovoga vikenda, a ujedno je i kvalifikacijsko za Završnicu kupa Hrvatske B programa.

KRSG

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email