NEWS
valfresco

Porečke odbojkašice oprostile su se od 2019. godine porazom u 11. kolu Superlige

Vije10401-15311
23.12.2019. 12:51; Učitavanja: 290; Početna / Sport / Porečke odbojkašice oprostile su se od 2019. godine porazom u 11. kolu Superlige

U dvorani Veli Jože ugostile su ekipu OK Brda -Split, rezultat 3:1 (-16; 21; -23; -23) nakon 93 minute za ekipu gošći.

Utakmica je bila važna za obje ekipe pošto se bodovi prenose u drugi dio prvenstva, nažalost naše cure nisu uspjele unatoč želji i trudu koji su uložile. Pomalo sreća tj. nesreća, a ponajviše „tanka“ klupa. Porečke udarne igre Larisa Pauletić i Yaasmeen – Ghani Bedart moraju utakmicu odigrati na 110%, a sve ostale ih moraju popratiti sa još pokojim poenom, što je jedina varijanta kad Poreč u ovom pomlađenom sastavu može pobijediti. Nažalost trener ekipe Brda zatvorio je jedinu opasnost koja je prijetila od porečkih igračica, a u odlučujućim trenucima trećeg i četvrtog seta i sreća je okrenula leđa našoj ekipi, tako da su važni bodovi „otputovali“ za Split.
OK Poreč nastupio je u sastavu: Nina Boras, Bedart -Ghani Yaasmeen, Lea Banko, Mateja Vekić, Erika Momić, Larisa Pauletić, Rebecca Scoria, Ilaria Angelelli, Helena Plazinić, Nataša Miletić, Leana Burilo. Trener Cristian Piazzede
Za ekipu predstoje kratka pauza pošto se sljedeće kolo igra 11.01. sljedeće godine. Pred vodstvom  kluba je odluka što i kako dalje, pojačati ekipu ili nastaviti sa ovom ekipom. Predstoji prelazni rok ekipi nužno trebaju najmanje 2 do 3 iskusnije igračice dali će doći veliko je pitanje.

Za vedrije vijesti u klubu pobrinule su se Brajković Deni i Poropat Ema (mlađe kadetkinje ujedno članice prve ekipe OK Poreč), koje su nastupile za selekciju Istre na međunarodnom Božićnom turniru mlađih kadetkinja u Zagrebu, gdje su odigrale zapaženu ulogu, a selekcija je izgubila u finalu 2:1, (15:13) u odlučujućem setu od ekipe Ljubljane.

OK Poreč

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email
LaPentola S