NEWS

Porečke kuglačice pobijedile kuglačice Ipartechnika i plasirale se u Final Four Champions League

Vije13194-19273
18.02.2023. 23:20; ; Početna / Sport i rekreacija / Porečke kuglačice pobijedile kuglačice Ipartechnika i plasirale se u Final Four Champions League

Porečke kuglačice ostvarile su još jedan vrijedan rezultat koji plijeni pažnju svih ljubitelja sporta. U uzvratnom susretu četvrtfinala Champions League ostvarile su uvjerljivu pobjedu od 6:2 (3452 : 3454) protiv kuglačica Ipartechnika iz Mađarske

Porečanke su igrale u sastavu V.Pavlaković, M.Liović, N.Ravnić, K.Zajec, K.OPlanić, M.Nanić, a trenerica Ružica Močibob dala je još priliku da zaigraju mlade nade porečkog kuglanja sestre Dora i Tea Štetić.

Po starom običaju najbolji rezultat su ostvarile Marija Liović 602 čunja i Nataša Ravnić 596 čunja.

Osim porečke Istre Final four u Grazu koji će se odigrati 01. i 02. travnja u Grazu izborile su ekipe SV Pollwitz koja je bila bolja od riječke Mlake, SKC Victoria Bamberg, Composites Neukirchen.

Sljedećeg vikenda slijedi nastavak 1. Hrvatske kuglačke lige nakon kraće pauze, a naše cure gostuju u Rijeci protiv istoimene ekipe, gdje će vjerujemo nastaviti sa nizom pobjeda sa velikim šansama da se pobjedom popnu na drugo mjesto prvenstvene tablice iza ove godine jake ekipe Mlake (Rijeka).

ŽKK

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email