Porečke kuglačice Istre pobijedile u Zagrebu

Vije10543-15788
11.10.2020. 17:05; ; Početna / Sport i rekreacija / Porečke kuglačice Istre pobijedile u Zagrebu

Kuglačice Istre su u subotu, 10.10. gostovale kod jako dobre i teško pobjedive ekipe Admirala na domaćoj kuglani u Zagrebu. Nakon čvrste i borbene igre od samog početka , rezultat je na kraju bio 6:2 za Istru i tako donijele kući dva važna boda.

Utakmicu su otvorile Nataša Ravnić sa 605 oborenih čunjeva i Maja Nanić sa 602 oborena čunja.
Tim rezultatima dale su do znanja domaćim igračicama  da su Istranke spremne na veliku igru. Kada prvi par povede sa 2:0 i 60 čunjeva prednosti onda je lakše i ostalim igračicama krenuti u igru.
Drugi par u sastavu Valentina Pavlaković i Katja Oplanić igraju neriješeno ali su povećale broj čunjeva u svoju korist na 85.
U zadnji krug ulaze Marijana Liović i Nikolina Pavlaković. Zbog povrede, Nikolinu u 21 hicu mijenja Sindy Jelenić koja je igrom opravdala ukazano povjerenje.
Marijana Liović nadahnuta postignutim rezultatima ostalih suigračica i rasterećena brige za pobjedom igra maestralno i ruši  641 čunj.

Ekipa je tako po prvi puta ekipno prešla magičnu granicu od 3500, oborivši 3508 čunja.
Treba čestitati svim igračicama na borbenosti i htijenju.

Slijedeći susret Istra igra na domaćoj kuglani, a u goste dolazi ekipa Splita. Na žalost utakmica se još uvijek mora igrati bez gledatelja, ali ljubitelji kuglanja mogu pratiti prijenos u živo u subotu, 17.10 sa početkom u 12 sati.

ŽKK Istra

Print Friendly, PDF & Email