VALFRESCO 4 S
SPORTduo – s2

Porečka turistička zajednica organizirala besplatnu edukaciju za najmodavce

20240223_180416
26.02.2024. 12:44; ; Početna / Gospodarstvo / Porečka turistička zajednica organizirala besplatnu edukaciju za najmodavce

U dvorani Udruženja obrtnika u Poreču ovoga je petka održana besplatna edukacija koju već niz godina Turistička zajednica Grada Poreča organizira za iznajmljivače s područja Poreča. Edukacija pod nazivom „Sve što trebate znati o uspješnom iznajmljivanju apartmana, vila, kuća za odmor“, organizirana je u suradnji sa turističkom agencijom Adriagate.

Zbog ograničenog broja mjesta, prijava je bila obavezna, a da su iznajmljivači spremni pratiti nove trendove u turizmu dokazuje da su sva mjesta popunjena par dana nakon otvaranja prijava.

Program edukativne radionice je obuhvaćao širok spektar tema vezanih za sve segmente pružanja ugostiteljskih usluga smještaja u domaćinstvu; od najnovijim turističkim trendovima, gdje se oglašavati, kako kreirati cijene i popuste, upravljati recenzijama, popuniti pred i posezonu, kako se prilagoditi potrebama i željama gostiju, brendiranje smještaja i isticanje od konkurencije, poslovanje putem društvenih mreža, portala i turističkih agencija i još mnoge druge zanimljive teme. Iznajmljivači su dobili informacije o najaktualnijim pitanjima vezanim uz zakonske obveze koje moraju izvršiti, te o uvjetima koje objekti moraju ispunjavati.

Predavačice ove edukacije su bile stručnjakinje za turizam, specijalizirane za privatni smještaj, Petra Bulat i Danijela Kuzmić. Na kraju edukacije prisutni su mogli postavljati pitanja vezana uz smještajne objekte.

 

Print Friendly, PDF & Email