NEWS

Porečani dogovorili pripremne utakmice i zahvalili se trojki, Vlizlo na probi

16.01.2020. 12:15; ; Početna / Sport i rekreacija / Porečani dogovorili pripremne utakmice i zahvalili se trojki, Vlizlo na probi
Dalibor-Šuran

[Elvis Uravić, istrasport.eu] Nogometaši Jadrana iz Poreča ovog će ponedjeljka početi s pripremama za novu polusezonu. Trener Dalibor Šuran ostao je bez nekih pojedinaca, ali obzirom na bodovno stanje i kvalitetu koju ima, ne bi trebalo biti napeto ovog proljeća na Velom Joži.

Također, Porečani još pomno traže pojačanja na dvije pozicije u momčadi. Zasad je sigurno da su iz kluba otišli Vilim Blagoev, Marin Romić i Emanuel Šegon dok je Robert Vlizlo od sljedećeg tjedna na probi u jednom drugoligašu pa će se njegova sudbina znati do kraja siječnja.

Šuran je, već tradicionalno, seniorima pridodao kadete Josipa Pavišića i Masima Terlevića te juniore Ivana Filipa Sabattija, Mateja Vladiškovića, Filipa Mendikovića, Filipa Najharta, Matea Klesingera i Marka Heraka. Kako bi dobio i iskustva, Šuran već danima nagovara porečku nogometnu legendu, Tonija Belušića, na povratak u plavobijeli dres.

Dogovorene su i pripremne utakmice. Juniori Rijeke na Rujevici su protivnici 25. siječnja, a naredne subote, 01. veljače, igrati će protiv Buja. Sedam dana kasnije protivnik su im juniori Istre 1961, a 12. veljače Fažanci. S Uljanikom će igrati 15. veljače, a „generalka“ su Jadran Dekani 22. veljače.

[Elvis Uravić, istrasport.eu]

Print Friendly, PDF & Email
Ljekarna