VALFRESCO 4 S
SPORTduo – s2

Porečan Ruben Ray Zdjelar ostvario izvrsne rezultate na županijskim natjcanjima iz fizike, biologije, kemije, matematike

image1
19.03.2024. 22:33; ; Početna / Lifestyle / Zanimljivosti / Porečan Ruben Ray Zdjelar ostvario izvrsne rezultate na županijskim natjcanjima iz fizike, biologije, kemije, matematike

Mladi Porečan Ruben Ray Zdjelar, učenik prvog razreda Prirodoslovno-matematičke gimnazije Jurja Dobrile u Pazinu, ostvario je u proteklim tjednima iznimne rezultate na županijskim takmičenjima te osvojio čak 2 prva mjesta: iz biologije i fizike, s ostvarenim 100%-tnim rezultatom.

Na županijskom natjecanju iz biologije, održanom u Medicinskoj školi u Puli Ruben  Ray je osvojio prvo mjesto, uz vodstvo mentorice prof. Nikoline Kostadinović.

Na županijskom natjecanju iz fizike, održanom u Pazinu u školi Jurja Dobrile, za 62 učenika iz istarskih osnovnih i srednjih škola, Ruben je, osim prvog mjesta, uspio postići i fantastičan rezultat uz 100% riješen test, uz mentoricu Nadu Čakić.

Na županijskom natjecanju iz kemije, održanom u Taru Ruben je pod vodstvom prof. Damira Skoka osvojio vrlo visoko 3 mjesto. 

Na županijskom natjecanju iz matematike, održanom u Tehničkoj školi u Puli Ruben Ray osvojio je zapaženo 4. mjesto, pod mentorstvom prof. Roberta Gortana.

Ruben je, zahvaljujući pokazanom znanju pozvan i na Državno natjecanje iz fizike. Državno natjecanje će se održati od 15-18. travnja u Podgori (Dalmacija).

U idućim danima izlaze liste predstavnika i za ostala državna prvenstva u navedenim kategorijama znanosti i nadamo se daljnjem uspjehu.

Sretno !

Print Friendly, PDF & Email