NEWS
Ljekarna

Poreč Open Air: Večeras jazz u Lapu, a u petak James Brown Real Tribute Band na rivi

James Brown
15.08.2018. 10:51; ; Početna / Lifestyle / Zabava / Poreč Open Air: Večeras jazz u Lapu, a u petak James Brown Real Tribute Band na rivi

Hrvatski sekstet B’s FUNstallation danas nastupa u sklopu 23. Jazz in Lapidarium by POUP, a hitovi velikog Mr.Dynamitea u petak će rasplesati i najukočenije posjetitelje Poreč Open Aira te su garancija dobrog provoda

Poreč Open Air festival još uvijek traje i još uvijek donosi različite sadržaje za sve uzraste i sve ukuse. Svakodnevne projekcije filmova, puno dobre glazbe, mnoštvo zabave i smijeha, te predstave za djecu cijelo ljeto zabavljaju Porečane i njihove goste. U srijedu posjetitelje u sklopu Open Air Cinema programa od 21 sat očekuje zanimacija za cijelu obitelj jer je na rasporedu animirani hit ‘Brave’ koji donosi priču o hrabroj princezi Meridi. Četvrtak će pak okupiti ljubitelje znanstvene fantastike jer se prikazuje ‘Rogue One: A Star Wars Story’. Svima draga pustolovina ‘Wizard of Oz’ na rasporedu je u petak, a u svim projekcijama posjetitelji će uživati u vrtu Ville Polesini.

Današnja večer u Poreču bit će ponovno u znaku jazza. Naime, šest glazbenika mlađe hrvatske jazz generacije okupljeni pod imenom B’s FUNstallation zabavljat će sve goste u sklopu Jazz in Lap festivala koji godinama dovodi izvrsne glazbenike u popularni Lapidarium. Sekstet je u proljeće 2012. godine okupio trubač Zvonimir Bajević. Svi su zajedno svirali u okviru HGM Jazz orkestra Zagreb, a kasnije i u Jazz orkestru HRT-a čiji su i danas članovi.

Četvrtak ponovno donosi Bal princeza koji već tjednima uveseljava najmlađe posjetitelje koji na otoku Sveti Nikola imaju priliku upoznati princa i princezu te brojne poznate likove iz crtanih filmova i fotografirati se s njima. Mali će posjetitelji osim već navedenog, uživati i u raznim drugim zonama kao što su dress up (facepainting, tatoo, frizura i manikura), foto i slatki kutak i plesna radionica. Svako će dijete kući ponijeti i poklon iznenađenja.

U petak posjetitelje očekuje dobra zabava uz zvukove soula i funka i James Brown Real Tribute Band. Bit će to izvrsna prilika da se publika podsjeti na glazbenika koji je tijekom života dao velik doprinos razvoju gospela i R&B-a, a također i soula i funka što se kasnije značajno odrazilo na pop glazbu koju danas slušamo. Hitovi poput ‘I Got You (I Feel Good)’ ili ‘It’s a Man’s Man’s Man’s World’ najbolja su pozivnica za dobar provod, a ambijent će posebnim učiniti i osvijetljene porečke zidine.

Ulaz je za sve posjetitelje na sve programe Poreč Open Aira potpuno besplatan.

Točan raspored i dodatne informacije o svim događanjima u okviru Poreč Open Air festivala mogu se saznati na http://www.porecopenair.com te na službenim stranicama festivala na društvenim mrežama.

Print Friendly, PDF & Email