NEWS
VALFRESCO sredina

Polovičan uspjeh stolnoteniskog kluba Jadran

IMG_4257
10.10.2022. 18:40; ; Početna / Sport i rekreacija / Polovičan uspjeh stolnoteniskog kluba Jadran

Proteklog vikenda u dvorani Žatika muška i ženska ekipa bili su domaćini u svojim ligaškim natjecanjima. Pošto obje ekipe nastupaju u prvoj Hrvatskoj stolnoteniskoj ligi Zapad ovoga puta su morali odigrati dvomeč protiv dvije ekipe.

Muški su dočekali Samobor i Veliku Goricu dok ženska ekipa također. Zanimljivi podatak je bio u učinku ekipa. Muška ekipa je ostvarila pobjedu 4:3 protiv Samobora dok protiv Velike Gorice nisu uspjeli izdržati do kraja te izgubili 4:2. Dok ženska ekipa je u prvom meču poražena od Samobora rezultatom 4:0 dok protiv Velike Gorice su bile uspješnije te pobjedile rezultatom 4:2.

Muški su ovom pobjedom ostvarili svoju prvu pobjedu u povijesti kluba u ovom natjecanju i da do prve pobjede se ne dolazi govori i sam rezultat.
Za mušku ekipu su nastupili: Ivan Jardas, Leon Španić i Karlo Johaness Antolović.
U drugom meču jedine dvije pobjede je ostvario Antolović koji je očito pokazao da jedna godine pauze nije uzela danka i da se trenutno nalazi u dobroj formi. Dečke čeka pauza i pripreme te 22.10 odlaze na putovanje u Ogulin i Dugu Resu kako bi ostvarili nove pobjede.

Ženska ekipa je ove godine nastupila po prvi put u novom sastavu: Leona Šantek, Matea Arlović i Ana Lukez. Dok u prvom meču Leona tvrdi meč nije uspjela okrenuti u svoju korist te je izgubila rezultatom 3:2 u drugom je bila spremna i donijela dvije pojedinačne pobjede i u paru s Anom Lukež dok točku na „i“ je postavila Matea Arlović i tako donijela prvu pobjedu u ovoj sezoni.
Cure 22.10-og putuju u Stubičke toplice te iz kluba priželjkuju upisati nove bodove.

 

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email
Ljekarna