NEWS
valfresco

Polovičan uspjeh stolnotenisačica Jadrana, stolnotenisači poraženi kod Vrsara

Sv. Nedelja
04.11.2019. 08:34; Učitavanja: 41; Početna / Sport / Polovičan uspjeh stolnotenisačica Jadrana, stolnotenisači poraženi kod Vrsara

U trećem kolu prve Hrvatske lige zapad, igračice Jadrana gostovale su u Sv. Nedjelji, kod istoimenog domaćina te donijele prve bodove sa gostovanja. Porečanke su bile bolje rezultatom 4:2. Ovom prilikom moramo pohvaliti mladu Doru Popec koja je sa dvije pojedinačne pobjede te jednom u paru donijela tri boda te tako Jadran odvela do konačne pobjede. U drugom meču koji se igrao u Jastrebarskom kod stolnotenisačica Jaske, Porečanke su poražene 4:0 i tako pružile ruku boljim domaćim igračicama. Za STK JADRAN su nastupile slijedeće igračice : Željka Sloković, Matea Arlović i Dora Popec.

Stolnotenisači su otišli na gostovanje kod obližnjeg STK Vrsar u Vrsar. Za STK Jadran su nastupili: Luka Otočan, Marino Augustinović i Armin Džudžić. Vrsar je pobijedio rezultatom 4:1.  No prilikom trećeg meča gdje je Džudžić nastupio protiv lokalnog Grujovića imao izgledne šanse za preokrenut meč u svoje ruke. Džudžić nakon izgubljenog prvo seta se je vratio u meč i izjednačio rezultat. U trećem setu je konstantno držao prednost u svoju korist no nažalost na kraju ju je ispustio te u konačnici i meč. Da je nekom prilikom Džudžić uspio to dobiti meč bi se zakomplicirao te bismo možda na kraju gledali drukčiji rezultat.

Idućeg vikenda mlade igrače i igračice očekuje vrlo jak međunarodni turnir u Varaždinu.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email