NEWS

Odbojkašice Poreča izgubile u Splitu od OK Brda 3:1

Vije10334-15053
04.11.2019. 00:43; Učitavanja: 76; Početna / Sport / Odbojkašice Poreča izgubile u Splitu od OK Brda 3:1

Odbojkašice Poreča na svom drugom gostovanju u Splitu, ovoga puta kod ekipe OK Brda nisu uspjele ponoviti rezultat od prije 14 dana kada su pobijedile ekipu OK Split, te su ubilježile poraz 3:1 (24:26; 25:23; 25:16; 25:11).

Utakmica koja je u prvom i do polovice drugog seta dala naslutiti da će Porečanke opet osvojiti bodove, raspala se kao kula od karata u drugoj polovici drugog seta, kada pri vodstvu Porečanki od 20:13, nestaje igra porečkih odbojkašica, a utakmica postaje jednosmjerna cesta za Splićanke koje uz malo sreće dobivaju drugi set, a zatim treći i četvrti bez imalo muke.

OK Poreč nastupio je u sastavu : Boras Nina, Bedarth-Ghani Yaasmeen, Banko Lea, Burilo Lena, Vekić Mateja, Momić Erika, Pauletić Larisa, Angelelli Ilaria, Morgan Broke Marie, Plazinić Helena, Scoria Rebecca, Borštner Lucija.

Moramo naglasiti da je ovako promjenjiva igra naših odbojkašica na neki način očekivana, pošto su naše djevojke započele sa pripremam gotovo mjesec dana kasnije od ostalih ekipa, da se Lena Burilo kapitena ekipe i najiskusnija porečka odbojkašica priključila ekipi prije 14 dana nakon sedmomjesečne pauze i kako nevolje ne dolaze same, teška ozljeda udaljila je Rudy Renko Ilić, tehničara ekipe minimalno do kraja ove godine.
Ono što raduje je veliki rad i želja igračica koju pokazuju na treninzima, vidan napredak u igri, za koju još nedostaje u prvom redu snage da se u istom tempu i razini odigra cijela utakmica.
 Za porečke odbojkašice slijede dvije domaće utakmice sljedećeg vikenda sa ekipom OK Olimpik Zagreb, a zatim sa OK Marina Kaštela, nadamo se da će naša ekipa kroz ove dvije utakmice izvući maksimum želje i snage, te uspjeti ubilježiti prve domaće bodove u ovogodišnjem prvenstvu.

OK Poreč

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email
Adriatic apartmani S