NEWS
VALFRESCO 4 S
Booktiga 2024

Policija traži svjedoke prometne nesreće koja se dogodila 23. prosinca oko 11.10 sati, u Zagrebačkoj ulici u Poreču, a u kojoj je jedna osoba ozlijeđena

24.12.2019. 12:10; ; Početna / Crna kronika / Policija traži svjedoke prometne nesreće koja se dogodila 23. prosinca oko 11.10 sati, u Zagrebačkoj ulici u Poreču, a u kojoj je jedna osoba ozlijeđena

Policija traži svjedoke prometne nesreće koja se dogodila 23. prosinca oko 11.10 sati,  u Zagrebačkoj ulici u Poreču, a u kojoj je jedna osoba ozlijeđena.

Nesreća se dogodila kada se 49-godišnja vozačica s parkirališta Zagrebačke ulice uključivala u promet vožnjom unazad, pri čemu je zadnji dijelom Fiat Pande, pulske registarske oznake udarila u 83-godišnjeg pješaka, koji je prelazio preko pješačkog prijelaza. U nesreći je pješak ozlijeđen te mu je pomoć pružena u pulskoj bolnici. Težina zadobivenih ozljeda zasad nije poznata.

U cilju rasvjetljavanja okolnosti prometne nesreće policija poziva svjedoke nesreće da se jave u Policijsku postaju Poreč-Parenzo na broj telefona 533 039 ili da pristupe osobno u prostorije policijske postaje, a informacije mogu proslijediti i putem e-maila [email protected].

Print Friendly, PDF & Email