NEWS
valfresco

Druženje i prigodna marenda uz prigodnu glazbu – tako je proteklo Badnje jutro u Poreču

Badnje jutro (8)
24.12.2019. 17:04; Učitavanja: 539; Početna / Lifestyle / Zabava / Druženje i prigodna marenda uz prigodnu glazbu – tako je proteklo Badnje jutro u Poreču

Druženje i prigodna marenda uz prigodnu glazbu – tako je proteklo Badnje jutro u Poreču, program u sklopu Adventa Poreč koji je Grad Poreč- Parenzo već tradicionalno priprema za sve građene i goste uoči Božića.

Na nekoliko štandova na Trgu Matije Gupca besplatan bakalar i vino za sve okupljene dijelili su gradonačelnik Loris Peršurić sa zamjenicima Nadijom Štifanić Dobrilović, Sanjom Oplanić i Elijom Štifanićem, a sedmu godinu zaredom ovo je druženje povodom božićnih i novogodišnjih blagdana okupilo do sad najveći broj Porečanki, Porečana i gostiju dosad. Ukupno je podijeljeno tisuću porcija bakalara i vina, a brojni su se gosti na marendi družili sve do popodnevnih sati.

Uz laganu glazbenu podlogu Baredinesaura te Sergia Pavata i Orchestre Istriane ovaj je domjenak bio dar Grada Poreča-Parenzo za sve građane i goste uoči božićnih blagdana i prilika za zajedničko druženje, a proteklo je u ugodnoj i zabavnoj atmosferi prije odlaska domovima i priprema za Badnju večer.

Na Adventu će Badnju večer svojim nastupom uljepšati The Soulmates Duo s početkom u 19 sati, dok će se na sam Božić održati „Christmas Special“ koncert Sounfingersa.

Organizator Adventa Poreč je Grad Poreč-Parenzo, partneri su TZ Grada Poreča, Plava Laguna i Valamar Riviera, a suorganizatori TZ Istarske županije, Pučko otvoreno učilište Poreč, Usluga Poreč, Gradska knjižnica Poreč, Centar za mlade Poreč, Udruženje obrtnika Poreč, Sportska zajednica Grada Poreča, Zajednica Talijana Poreč, porečke udruge kao i sve škole i vrtići te brojni drugi.

A.T. Grad Poreč

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email