NEWS
VALFRESCO 4 S
Booktiga 2024

Policija privela 27-godišnjaka zbog napada i provale

policija-kombi
15.10.2020. 10:47; ; Početna / Crna kronika / Policija privela 27-godišnjaka zbog napada i provale
Porečka je policija provela kriminalističko istraživanje i utvrdila sumnju da je 27-godišnji hrvatski državljanin počinio kaznena djela teška krađa, teška tjelesne ozljeda (u pokušaju) i prijetnja.
 
Budući da je postojala sumnja kako je 27-godišnjak odgovoran za provalu u kuću za odmor i za ozljeđivanje muškarca, policija je raspisala potragu za mladićem te su ga policijski službenici pronašli jučer na području Poreča i uhitili.
Utvrđeno je kako je 27-godišnjak u razdoblju od 12. do 15. rujna provalio u kuću za odmor u mjestu Srebrnići na području Višnjana, iz koje je otuđio pećnicu, perilicu posuđa i perilicu rublja, motorni trimer i druge predmete, čime je 53-godišnjeg vlasnika oštetio za nekoliko desetaka tisuća kuna.
Osumnjičenog se također tereti da je 28. rujna oko 18.10 sati, u prostorijama u Vukovarskoj ulici u Poreču, šipkom zadao nekoliko udaraca 33-godišnjaku, prilikom čega mu je i prijetio da će ga usmrtiti.
Ozlijeđenom muškarcu je pružena liječnička pomoć te je utvrđeno da je lakše ozlijeđen, dok se počinitelj nakon napada udaljio s mjesta događaja te je od tada bio u bijegu.
 
Osumnjičeni je po dovršetku kriminalističkog istraživanja, danas u jutarnjim satima, priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske, piše Radio Centar.
Print Friendly, PDF & Email