NEWS
VALFRESCO 10/23S

Poduzetnički inkubator Poreč postao mjesto održavanja kvalitetnih besplatnih edukacija za poduzetnike

radionice (3)
18.07.2023. 10:00; ; Početna / Gospodarstvo / Poduzetnički inkubator Poreč postao mjesto održavanja kvalitetnih besplatnih edukacija za poduzetnike

Tijekom travnja, svibnja i lipnja u Poduzetničkom inkubatoru Poreč u Žbandaju provodio se ciklus besplatnih radionica za poduzetnike, na kojem je sudjelovalo ukupno 70-ak sudionika s područja Poreča i okolice. Poduzetnici i potencijalni poduzetnici aktivno su sudjelovali u radionicama na temu osvještavanja vlastitih potencijala, kreiranja sadržaja i komunikacija na društvenim mrežama, razvijanja unikatne poslovne ponude, upravljanja resursima, osobnog brendiranja u svrhu promocije biznisa, učinkovitog upravljanja vremenom, leadershipa manjih tvrtki, te na temu uspješne prodaje.

Puno primjera iz prakse sudionicima su prezentirale predavačice s dugogodišnjim iskustvom: Ivana Radić – PResent communications, Marija Mažar – Alura, Tihana Fontana – Sinapsa, Svetlana Borčić – Sine Linea i Vanja Prvulović – Sinapsa.

Radionice su 100% financirane iz Javnog poziva za podnošenje prijava za sudjelovanje u postupku testiranja standardiziranih usluga za poduzetnike i certificiranja postupka pružanja standardiziranih usluga u okviru projekta “razvoj mreže PPI” putem HAMAG BICRO-a – FAZA 2″.

Grad Poreč

 

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email