NEWS
Best of Poreč

U srijedu 09. rujna 2020. u Poduzetničkom inkubatoru u Žbandaju predstava / radionica te predstavljanje programa Nutty Scientists

Poduzetnički inkubator Poreč
05.09.2020. 22:33; ; Početna / Gospodarstvo / U srijedu 09. rujna 2020. u Poduzetničkom inkubatoru u Žbandaju predstava / radionica te predstavljanje programa Nutty Scientists

Poduzetnički inkubator Poreč d.o.o. u suradnji s Nutty Scientists Hrvatska organizira u srijedu 09. rujna 2020. s početkom u 17 sati u Poduzetničkom inkubatoru u Žbandaju predstavu / radionicu te predstavljanje programa Nutty Scientists koji će se od listopada do svibnja održavati u Poreču. Inspirativna, interaktivna i poučna znanstvena predstava u kojoj Nutty profesori izvode niz zabavnih eksperimenata koji su povezani zanimljivom pričom održati će se na otvorenom prostoru, u dvorištu Poduzetničkog inkubatora poštujući sve mjere izdane od strane stožera Civilne zaštite.

Nutty Scientists Hrvatska dio je Nutty Scientists globalne obitelji, vodećeg svjetskog pružatelja edukativno-zabavnih programa za djecu i mlade. Od 1996. godine tim za istraživanje i razvoj neprestano radi na osmišljavanju programa koji će kod polaznika pobuditi znatiželju i interes za STEM područje. Program Nutty Scientists namijenjen je trima različitim dobnim skupinama djece od vrtićke dobi do 6. razreda osnovne škole. 

Želite li da Vaše dijete iskusi eksperimente, bude biolog, ekolog, astronaut, kemičar ili fizičar? Dođite i upoznajte se s programom koji nudi Nutty Scientists jer upravo STEM područje koje se temelji na stvarnim interakcijama iz četiri specifične discipline: znanosti (science), tehnologije (technology), inženjerstva (engineering) i matematike (mathematics),  treba poticati i razvijati već u ranoj dobi. Kroz kreativne radionice i predstave cilj je podučavati djecu korištenjem zabavnih i visokosudjelujućih aktivnosti, popularizirati znanstvenu metodu kao način učenja i otkrivanje svijeta, promovirati zdrav život i svijest o okolišu te osobni rast i razvoj te inspirirati djecu da postanu znanstveni lideri budućnosti.

Poreč je prepoznao STEM područje kao područje koje je potrebno poticati od najranije dobi te pružiti djeci mogućnost upoznavanja s istim kroz interaktivne predstave i programe koje će iz njih izvući potencijalne vještine i talente.

Print Friendly, PDF & Email
Ljeto u Funtani