NEWS
HALF MARATON S

Podržite pojekt Život pun mogućnosti

VOLONTERI (2)
24.08.2016. 17:51; ; Početna / Novosti / Iz Grada Poreča / Podržite pojekt Život pun mogućnosti

U gradu Poreču zadnjih godinu dana uspješno djeluje projekt ‘Život pun mogućnosti’ koji provodi Centar za inkluziju i podršku u zajednici s partnerima.
Cilj je projekta povećati kompetencije za tržište rada i zapošljivost osoba s intelektualnim teškoćama razvojem dnevnih radnih aktivnosti te jačanjem aktivnog sudjelovanja u zajednici. Dio projektnih aktivnosti odnosi se na poticanje većeg uključivanja osoba s intelektualnim teškoćama u život zajednice i to razvojem programa volontiranja.

U suradnji sa suradnicom na projektu, Ivanom Vojinović, u gradu Poreču trenutno volontiraju četiri osobe s intelekutalnim teškoćama i to u sljedećim organizacijama: Centar za građanske inicijative, Crveni križ, Gradska knjižnica Poreč, Talijanski dječji vrtić Paperino te Dječji vrtić 101 dalmatinac.

Projekt se bliži kraju, no ova hvalevrijedna inicijativa ne prestaje – stoga se pozivaju sve zainteresirane organizacije, ustanove i pojedinci da razmisle o uključivanju ovih dragih volontera i volonterki u svoje aktivnosti te da slobodno kontaktiraju Ivanu Vojinović na broj 095 242 5554 ili na [email protected].

Grad Poreč

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email