NEWS
VALFRESCO sredina

Podrška zdravom rastu djece i mladih u porečkom programu Mjeseca borbe protiv ovisnosti

2022-11-14_18h15_38
14.11.2022. 18:30; ; Početna / Lifestyle / Zdravlje / Podrška zdravom rastu djece i mladih u porečkom programu Mjeseca borbe protiv ovisnosti

U Poreču se svake godine obilježava  Mjesec borbe protiv ovisnosti u periodu od 15.11. do 15.12. Program Mjeseca borbe protiv ovisnosti (MBO) u Poreču nazivamo kontinuiranim slijedom ili krunom cjelogodišnjih aktivnosti u prevenciji ovisnosti djece i mladih.
Program realiziraju umreženi stručni timovi grada  iz Zdravog grada Poreč te stručni suradnici iz svih porečkih škola uz odabrane goste predavače.
Sadržaji u MBO usmjereni su dominantno djeci i mladima, kao najranjivijoj skupini za rizična ponašanja, ali i važnim odraslima koji podupiru dječji rast i razvoj. Iz godine u godinu program usmjeravamo ovisnostima u širem smislu njihove pojavnosti i prevenciji različitih ovisničkih ponašanja.

Tako će i ove godine u bogatom programu biti riječi  o zdravim životnim izborima, o tome kako da mladi formiraju zdravu sliku sebe i tijela , o značaju potpore odraslih djeci i mladima tijekom odrastanja te o ovisnostima o supstancama, kocki, ovisnosti o hrani i drugim rizicima za zdrav rast i razvoj djece i mladih.

Zahvaljujemo svim suradnicima koji se uključuju te tako podupiru zdrav rast i razvoj djece i mladih.

Sve zainteresirane sugrađane i one širih područja pozivamo da poprate porečki program u Mjesecu borbe protiv ovisnosti!

Zdravi grad Poreč

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email
Ljekarna