Počinju edukativno-kreativne-zabavne radionice za djecu između 5 i 11 godina u Fuškulinu

DND-logo2
27.01.2020. 10:25; ; Početna / Novosti / Iz mjesnih odbora / Počinju edukativno-kreativne-zabavne radionice za djecu između 5 i 11 godina u Fuškulinu

Društvo naša djeca Poreč podsjeća roditelje djece s područja Mjesnog odbora Fuškulin da ovoga četvrtka, 30.1. u 18 sati počinje edukativno – kreativno – zabavne radionice za djecu od između 5 i 11 godina u prostoru MO Fuškulin.
To su radionice iz projekta „Hižica puna priča” koji financira Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva iz Fonda istarskih gradova i općina. Imat ćemo šest radionica na različite teme a prva se zove “Grota do grote, kažun”.

U goste nam dolazi arhitekt Branko Orbanić koji će djeci ispričati kako se i zašto grade kažuni. Radionice vodi Dubravka Stevanović, koja djecu uvodi u temu čitajući priču, a nakon razgovora s gostom za djecu je planirala kreativni posao: “gradnju” kažuna slikanjem ili kolažom.

Za sudjelovanje u radionici treba se prijaviti. Ostalo je još mjesta, pa vas pozivamo da se javite imenom, prezimenom i dobi djeteta te svojim imenom i kontaktom na 091 11 33334 ili 052 647434 odnosno na e-mail [email protected]

Print Friendly, PDF & Email