Počinje prvi dio sezone u stolnoteniskom klubu Jadran Poreč

1
21.09.2020. 14:37; ; Početna / Obavijesti / Počinje prvi dio sezone u stolnoteniskom klubu Jadran Poreč

Tko dođe u STK Jadran Poreč može vidjeti da se trenira punom parom. Radi otežavajuće situacije ne samo kod nas nego i u svijetu radi COVID-19 prije pola godine nismo niti znali da li ćemo se vratiti u dvoranu ove godine. No zahvaljujući mjerama i pridržavanju istih treninzi su se vratili. I to smo krenuli s njima prije skoro mjesec dana tako da igrači s pripremama za novu sezonu nisu kasnili.

Muška ekipa i ove godine nastupa u 2. hrvatskoj stolnoteniskoj ligi PiG regije. Ove godine se je ekipi vratio Leon Španić nakon što se je jedne sezone odlučio okušati u jačem rangu igrajući za STŠK Srdoči. Prvo kolo započinje 26.9, subota u 11 sati. Porečani dočekuju goste iz Malinske s otoka Krka. Lani su dečki zadnji susret protiv Malinske odigrali gusto gdje su izgubili rezultatom 4:3. Poželimo sreću dečkima da nakon odrađenih priprema i vraćanja Španića rezultat će ovaj put biti pozitivan za domaću ekipu.

Ženska ekipa nastavlja borbu u 1. hrvatskoj stolnoteniskoj ligi – zapad. Ekipu je nažalost ove godine napustila Dora Popec kako bi igrala u HEP Superligi za ŽSTK Pula. Želimo sreću i dobre rezultate Dori i u jačem rangu natjecanja. Umjesto Dore njeno mjesto će preuzeti juniorka Alviž Gabrijela. Gabrijela je lani ostvarila visoko 4. mjesto u na rang listi juniorka Hrvatske, te se nadamo da će dobre rezultati ostvarivati i u lizi. Cure u prvom kolu dočekuju ekipu Kvarner iz Rijeke. Susret će se odigrati 3.10. Nadamo se da će cure početak lige zabilježiti pobjedom.

Print Friendly, PDF & Email