NEWS
LIDL s2 posao

Počela gradnja polivalentnog igrališta u St. Portun

2 (52)
29.08.2019. 09:24; Učitavanja: 159; Početna / Novosti / Iz mjesnih odbora / Počela gradnja polivalentnog igrališta u St. Portun

Ususret početku školske godine, Grad Poreč-Parenzo krenuo je u izgradnju najavljenog polivalentnog igrališta u St. Portun. Igralište će se prostirati na površini od 270m2, a uz standardnu sportsku opremu, bit će ograđeno ogradom za veću sigurnost korisnika. Radove izvodi poduzeće Cesta d.o.o. na temelju provedenog postupka jednostavne nabave.

Poreč, s obzirom na broj stanovnika, ima vrlo velik broj igrališta – njih čak 105 na 10 mjesnih odbora, a samo je u 2018. godini za održavanje, obnovu i zamjenu igrala, postavljanje podloga, zaštitnih ograda i klupa utrošeno gotovo 400 tisuća kuna.

Uređenja i dodatna opremanja više od stotinu dječjih i polivalentnih igrališta na području Poreča i okolice nastavit će se i dalje – osim izgradnje igrališta u naseljima Ladrovići i St. Portun, u ovoj godini u planu je izgradnja još jednog u naselju Radmani, kako bi svoj djeci bila omogućena sigurna i bezbrižna igra.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email