NEWS

Pobjeda odbojkašica Poreča protiv Olimpik-a iz Zagreba

74910739_139351040808177_8276644894152327168_o
10.11.2019. 21:20; Učitavanja: 173; Početna / Sport / Pobjeda odbojkašica Poreča protiv Olimpik-a iz Zagreba

Odbojkašice Poreča pobjedom od 3:0 (16; 20;9) otpratile su ekipu OK Olimpik-a put Zagreba. Bila je  to najbolja predstava u dosadašnjih pet kola ovogodišnjeg prvenstva Porečkih odbojkašica, koja je rezultirala sigurnom pobjedom.

Važna pobjeda kojom su naše odbojkašice dokazale prvenstveno same sebi da mogu odigrati dobru utakmicu, a što je najbitnije odigrale su je u jednom dahu od prvog do zadnjeg poena, tako da protivnicama nisu dale ni najmanju šansu da preokrenu rezultat. Vrlo dobrim servisom, kombiniranim napadom i odličnim  blokom nisu dopustile Zagrepčankama da razviju svoju igru, u čemu svoj dio zasluga ima i trener Piazzese koji taktičkom postavkom igre zavarao trenera Olimpika.

Bilo bi neopravdano izdvojiti bilo koju igračicu jer je u subotu pobijedila ekipa Poreča u kojoj je svaka igračica prve postave ( Burilo Lena, Bedart-Ghani Yaasmeen, Vekić Mateja, Morgan Broke Marie, Pauletić Larisa, Ilaria Angelleli, Scoria Rebecca) dala svoj veliki obol u prvoj domaćoj pobjedi u ovom prvenstvu. Ono što je najbitnije nema ozlijeđenih igračica, vratio se pobjednički duh, vjera u ekipu i pobjedu.

Pred igračicama Poreča sada je tjedan priprema za predstojeću domaću utakmicu sljedećeg vikenda protiv OK Marina Kaštela, trenutno drugoplasirane ekipe. Sigurni smo, kao što smo već naveli i u najavi utakmice sa Olimpikom da će sa svakim sljedećim tjednom i utakmicom rasti razina kvalitete igre, što može navijestiti još jednu dobru i kvalitetnu odbojkašku predstavu.

I za kraj zahvala vjernoj publici koja je u velikom broju ispunila tribine dvorane osnovne škole „Finida“, a posebne pohvale zaslužuje navijačka skupina „Šajete“ koji su navijanjem i pjesmom  našim curama dali onaj uvijek potreban podstrek da pruže još nešto više. Nadamo se da će se ista slika ponoviti i sljedećeg vikenda u Velom Joži.

Poreč je nastupio u sastavu : Boras Nina, Bedart – Ghani Yaasmeen, Banko Lea, Burilo Lena, Vekić Mateja, Momić Erika, Pauletić Larisa, Ilaria Angelleli, Morgan Broke Marie, Plazinić Helena, Scoria Rebecca, Borštner Lucija.
 

OK Poreč

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email
HALF 2020-S2
DSG 2020 -S