NEWS
valfresco

Pobjeda i odlični rezultati za trkače atletskog kluba Maximvs na Jazavac trailu u Bujama

IMG-20190514-WA0019
20.05.2019. 12:15; Učitavanja: 217; Početna / Sport / Pobjeda i odlični rezultati za trkače atletskog kluba Maximvs na Jazavac trailu u Bujama

Atletski klub ”Maximvs” već neko vrijeme niže uspjehe u omladinskom pogonu pod vodstvom kineziologa Matije Liseca i Miroslava Vranića. Osim omladinskog pogona, već neko vrijeme se ističu sve više se ističu rekreativci. U klubu djeluju dvije rekreativne grupe, muška i ženska, obe podjednako aktivne.

U Bujama se u subotu 18. svibnja održao treći po redu ”Jazavac trail” u organizaciji Olimpik Umaga Running Team-a. Atletski klub je nastupio sa pet natjecatelja. Trail staza dužine 10,5 km bila je pravi izazov za naše trkače s obzirom na kišno vrijeme.
Pobjednik utrke je član i trener Maximvsa Matija Lisec iz Poreča sa vremenom od 45,31 min, dok je treće mjesto također osvojio naš član Ivan Diklić iz Kaštelira (45,52).

Naši atletičarski su ostvarili još nekoliko zapaženih rezultata. Ivan Diklić ostvario je sjajno 12. mjesto na nedavnom održanom Wings of life-u s pretrčanih 43,77km, dok je Matija Lisec bio pobjednik utrke Maksimirski MZ cener održanoj u Zagrebu.

 

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email
LaPentola S