NEWS

Plesni studio Unique uspješan na Dancestar-u

IMG-5fb7a9bc5ab2927c4b3fe626d2fea78e-V
03.06.2022. 14:08; ; Početna / Kultura / Plesni studio Unique uspješan na Dancestar-u

Proteklog tjedna u Poreču se održalo svjetsko prvenstvo u plesu World Dance Masters 2022 na kojem su među 5000 plesača, sudjelovale i porečke plesačice.
Plesni studio Unique predstavilo je 19 plesačica i svojim koreografijama ostvarile su zapažene rezultate.

U kategoriji jazz solo seniori predstavila se Vita Prpić s koreografijom Ain’t no other man i osvojila visoko 3. mjesto u iznimno brojnoj kategoriji, dok su se juniori predstavili grupnom koreografijom Brulesque u kategoriji jazz formacija i osvojili 1. mjesto.
Solo koreografijama i odličnim nastupima u vrlo brojnim kategorijama predstavile su se: Luana Ramaja, Nikol Ivetić, Sara Brajković i Hanna Kocijančić. Čestitamo im na njihovim nastupima i posebno ističemo njihovu smjelost i  doprinose u koreografiranju.

Djevojke su tijekom pet dana natjecanja imale prilike upoznati plesače iz svih krajeva svijeta, predstaviti naš grad na najbolji mogući način, ali također i puno naučiti. Svaki dan su pohađale radionice plesnih stručnjaka koje su se održavale u dvorani Žatika, ali ništa od toga ne bi bilo moguće bez podrške Grada.

Ovom prilikom svi plesači studija i njihovo vodstvo, još jednom se zahvaljuju  Gradu Poreču-Parenzu i našem gradonačelniku na financijskoj podršci i mogućnosti da sudjelujemo na ovom natjecanju, predstavimo naš rad i promoviramo ples.

Udruga nakon tjedna punog zbivanja nastavlja s redovnim radom i programom kao i realizacijom plesnog ljetnog kampa koji će se održati od 27.06. – 09.07.2022. Ukoliko se želite pridružiti kampu i postati dio Unique team-a mozete se javiti na mail [email protected]

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email