NEWS

Plesni studio Unique ponovno ostvaruje izvrsne rezultate

IMG-aae1005585d28527b3a7ccb3cfed2b8d-V
09.05.2023. 09:54; ; Početna / Sport i rekreacija / Plesni studio Unique ponovno ostvaruje izvrsne rezultate

Prošli tjedan, od 04.05.2023 do 07.05.32023 u Zagrebu se održao World international dance open Zagreb, finalni turnir na kojem su sudjelovali svi plesači koji su se kroz godinu kvalificirati na kvalifikacijskim turnirima diljem svijeta. Tako je Zagreb ugostio 10 000 plesača među kojima su se predstavili i porečki plesači.

Plesni studio Unique po četvrti puta ove akademske godine predstavlja svoj rad na natjecanjima  i ponovno ostvaruje zapažene rezultate.
Plesači su se u Zagrebu predstavili sa 17 koreografija i osvojili 15 odličja od čega 10 prvih mjesta, 2 druga mjesta i 3 treća mjesta.
Djevojke su plesale u kategorijama lyrical, open, jazz, show dance, acro dance i contemporary te se predstavile kao solisti, grupe i jedan duo.

Prvo mjesto u solo nastupima  osvojile su Stefani Fariš, Viktoria Vošten, Sara Brajković, Rea Biogradlija i Vita Prpić, također su sve tri grupne koreografije osvojile prvo mjesto kao i duo Sare Brajković i Vite Prpić. Solistice koje su zauzele drugo mjesto bile su Lena Pršeš i Pia Kovačić dok su treće došle Sara Kocijančić, Luana Ramaja i Sara Brajković.

Djevojke su još jednom predstavile naš grad na najbolji mogući način i dokazale da se predan rad uvijek isplati. Kako sezona natjecanja još traje plesači će se već idućeg tjedna predstaviti na finalnom turniru Dancestar-a koji se održava u Poreču te će krajem petog mjeseca sudjelovati na posljednjem turniru za ovu akademsku godinu.

Svim plesačima želimo puno sreće i uspjeha na predstojećim natjecanjima i vjerujemo kako će nas ponovno predstaviti u najboljem svjetlu.

 

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email