NEWS
VALFRESCO 4 S
SPORTduo – s2

Plesni ljetni kamp Studija za izvedbene umjetnosti „Mot 08“  započeo je sa radom prve smjene

IMG_7625
27.06.2023. 15:03; ; Početna / Lifestyle / Zanimljivosti / Plesni ljetni kamp Studija za izvedbene umjetnosti „Mot 08“  započeo je sa radom prve smjene

U ponedjeljak 26.06.2023.  plesni ljetni kamp Studija za izvedbene umjetnosti „Mot 08“ , je započeo sa radom prve smjene koja završava 08.07.2023.

Druga smjena plesnog ljetnog kampa počinje 10.07.2023., a  završava 22.07.2023.

Voditeljice kampa  u prvoj smjeni su: Nikolina PopovićChiara Pisak, Nina Cerin, Mateja Pršurić i Vanesa Simonetti. Drugu smjenu će voditi voditeljice:  Hana Čekić, Mia Dogančić i Lucija Vukoja.

Osim zabave na plaži, plivanja i druženja,  djeca će imati priliku naučiti puno na plesnim radionicama ali i  radionicama mjuzikla i glume.

U sklopu kampa, djeca će posjetiti nezaobilazan Aquapark Istralandia  i Dino park, a  zadnji dan smjene druženje će se odvijati na otoku Sveti Nikola gdje će biti organiziran ručak i zabava na otoku.

Kamp iz godine u godinu broji sve više članova zbog čega se  u Studiju za izvedbene umjetnosti MOT 08 izrazito raduju što dokazuje kvalitetu udruge ali i veliki angažman svih voditelja,  i  roditelja volontera  oko organizacije kampa.

Plesni ljetni kamp Studija za izvedbene umjetnosti MOT 08 provodi se zahvaljujući financijskoj podršci Grada Poreča i  pomoći tvrtke Valamar Riviera d.d.  
Svoj doprinos u organizaciji kampa su dali i tiskara  Otis d.o.o. , Pero studio za web dizajn, Periša promet, obrt za prijevoz putnika.

 

 

Print Friendly, PDF & Email