NEWS
Ljekarna

Plava Laguna uključena u projekt e-dječje kartice „Mudrica“

Mudrica-PL (002)
01.04.2021. 08:35; ; Početna / Lifestyle / Zanimljivosti / Plava Laguna uključena u projekt e-dječje kartice „Mudrica“

Plava Laguna uključila se u projekt e-dječje kartice Mudrica. e-Dječja kartica, namijenjena je roditeljima, a čije korištenje u suradnji s javnim i privatnim sektorom omogućava razne pogodnosti ili popuste na proizvode i usluga.

Plava Laguna u svojim čvrstim objektima odobrava popust na osnovnu uslugu smještaja od 5,10 odnosno 15% ovisno o broju djece u obitelji. Riječ je o popustu na standardnu cijenu i na rezervacije ostvarene putem internetske stranice www.plavalaguna.com odnosno rezervacijskog centra (052 700 700).

Mudrica je novi projekt Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade kao dio potpore i olakšice roditeljima. e-Dječja kartica – Mudrica je aplikacija za mobilne uređaje (iOS i Android), namijenjena je roditeljima, a čije korištenje omogućava pogodnosti ili popuste na robe ili usluge s dogovorenim partnerima.

Popusti su kategorizirani u tri kategorije prema broju djece:

  1. kategorija – jedno dijete,
  2. kategorija – dvoje djece,
  3. kategorija – troje i više djece.

e-Dječju karticu – Mudricu, možete zatražiti na e‑Građani.

„Plava Laguna uključila se u projekt kako bi potakla domaći turizam, odnosno dala dodatni poticaj obitelji da svoj odmor provede upravo u Hrvatskoj. Plava Laguna ima objekte u Poreču, Umagu i Rijeci pa pozivamo sve zainteresirane da koriste svoje turističke kartice za svoje vikend odmore ili svoj ljetni odmor u našim objektima. Gosti mogu odabrati smještaj u jednom od naša 4 Resorta, 25 hotela ili 13 apartmana, gdje se obitelji mogu upoznati i s našim zaštitnim znakom – morskim konjićem Pepijem i uživati u našoj ponudi zabave za cijelu obitelj. Obiteljske sobe, vodeni parkovi, igraonice, mini klubovi, odlična hrana uz more čekaju na naše male i velike goste.

Više informacija potražite na https://www.e-djecjakartica.hr/ odnosno na www.plavalaguna.com.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email