NEWS
valfresco

Plava Laguna osvojila Zlatnu kozu za vizualne komunikacije novog brenda – Nagradu će donirati za djecu Uljanikovih radnika

IMG_9200
21.12.2018. 16:59; Učitavanja: 595; Početna / Gospodarstvo / Plava Laguna osvojila Zlatnu kozu za vizualne komunikacije novog brenda – Nagradu će donirati za djecu Uljanikovih radnika

Plava Laguna ove je godine osvojila nagradu Zlatna koza za vizualne komunikacije novog brenda kompanije. Nagradu je primila direktorica marketinga Lea Konjević. Za novi vizualni identitet zaslužna je tvrtka The Partners iz Londona. Koncept „Stav od šest zvjezdica“ dao je zaokret u poslovanju Plave Lagune, a sam vizualni identitet zadržao podrijetlo u kojem je nastala Plava Laguna. Crveno – bijele boje koje su elementi hrvatskog grba, zajedno s kozom, kao simbolom Istre te elementima mora čine iskorak u prezentaciji kompanije, no ujedno zadržavaju tradicionalne elemente Istre i Hrvatske.

„Jako smo zadovoljni kako je tržište prihvatilo naš novi brend, a osim što mjerimo izvrsne rezultate na tržištu, novo priznanje stiže i iz lokalne zajednice za naš vizualni identitet“, ističe direktorica Sektora za marketing Plave Lagune Lea Konjević.

Turistička zajednica Istarske županije dodjeljuje godišnju nagradu Zlatna koza – Capra d’oro za izuzetan doprinos na području marketinških aktivnosti u turizmu Istre, posebno na području unaprjeđenja proizvoda i području turističke promocije za aktivnosti, proizvode i projekte s područja Istarske županije. Plava Laguna se novčane nagrade u iznosu od 4.000 kuna odrekla u korist akcije „Uljanik za bolje sutra“ odnosno za egzistencijalno najugroženiju djecu Uljanikovih radnika.

„Veliko nam je zadovoljstvo osvojiti ovu nagradu, s obzirom na trud kojeg smo uložili u novi vizualni identitet nove Plave Lagune, nastale pripajanjem Istraturista d.d. Umag  Plavoj laguni d.d. Poreč s 1.1.2018. godine. Prije godinu dana prezentirali smo novi krovni brend Plava Laguna sa „master“ brendovima naših proizvoda – Plava Laguna Hotels & Appartments, Plava Laguna Resorts i Istra Camping by Plava Laguna. U 2018. uz te ključne brendove, razvili smo i nove uključujući programe vjernosti za goste Plave Lagune – Plava Laguna Club, te za goste kampova – Istra Camping Club. Definirali smo i razvili i brendove za F&B proizvod, a u B2B segmentu, lansiran je novi brend Plava Laguna Partners.

U posljednjem kvartalu 2018., započela je implementacija novog brenda koji objedinjuje naših 9 kampova – Istra Camping by Plava Laguna. Brend je komplementaran sa onim Plave Lagune te nastavlja našu priču „stava od 6 zvijezdica,“ poručuju iz Plave Lagune.

Od 01. siječnja 2018. hotelske kuće Istraturist Umag i Plava Laguna Poreč  ujedinjene su pod imenom Plava Laguna. Time se širi portfelj i područje djelovanja tvrtke na tri destinacije: Poreč, Umag i Rijeku.

 Plava Laguna stvara neponovljiva iskustva od 1957. i njeguje uvjerenje u ono što čini savršen odmor.  „Igrališta za odmor“ Plave Lagune pozivaju na uživanje– hoteli, apartmani i kampovi kategorija od 2 do 5 zvjezdica nude vrhunsku uslugu na najboljim lokacijama.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email