VALFRESCO S-170422

Pjesnička večer s Mladenom Blaževićem u Vižinadi večeras u 18 sati

12.11.2019. 09:01; ; Početna / Novosti / Okolne općine / Pjesnička večer s Mladenom Blaževićem u Vižinadi večeras u 18 sati
mladen-blažević-2

Pozivamo Vas da nam se pridružite u kući Maraston na adresi Vižinada 52,danas, 12. studenoga 2019. godine u 18:00 sati na pjesničkoj večeri s Mladenom Blaževićem.

S Mladenom Blaževićem možete istraživati središnju Istru u potrazi za ilirskim gradinama, probijajući se kroz šumu i trnje. Rankun i neizostavni šešir zaštitni su znak Istriana Jonesa, kako su ga nazvali. Riječanin, s prebivalištem u Istri, radio je kao novinar i urednik. U izdanju SKD Prosvjete objavljena su mu dva romana: Tragovi goveda  i Ilirik. U Ljubljani je objavio dvojezičnu slovensko-hrvatsku zbirku pjesama Posljednji tasmanijski tigar u izdanju društva Poiesis.

Zbirka poezije“ Mogućnost povremenih oborina“, u izdanju nakladničke kuće Jesenski i Turk,  najnovija je njegova zbirka koja je objavljena kao rezultat pobjede na Natječaju Post scriptum za književnost na društvenim mrežama.

„Mogućnost povremenih oborina“ Mladena Blaževića nije samo zbirka poezije, nego dijelom i mogući predložak za zbirku kratkih priča. Kroz njegovo književno stvaralaštvo proteže se ljubav za prošlim u kojem naslućuje tragove budućnosti.

Print Friendly, PDF & Email