NEWS
valfresco

Pitanja nezavisnog vijećnika Maurizia Zennara na 18. sjednici Gradskog vijeća

Maurizio-Zennaro
14.12.2018. 09:23; Učitavanja: 491; Početna / Politika / Pitanja nezavisnog vijećnika Maurizia Zennara na 18. sjednici Gradskog vijeća

Maurizio Zennaro, nezavisni vijećnik u Gradskom vijeću Grada Poreča na sinoćnjoj, 18. sjednici Gradskog vijeća postavio je slijedeća pitanja, citiramo:

  1. Pitanje za gradonačelnika:

Smatrate li da se usluga prijevoza učenika osnovnih škola vrši kvalitetno, pravovremeno i sigurno?

  1. Pitanje za gradonačelnika:

U ime i na traženje velikog broja građana koji su šokirani novim pristiglim računima za odvoz smeća postavljam Vam slijedeća pitanja:

Kako je moguće da Usluga d.o.o. može obračunati i naplaćivati  uslugu koju još uvijek ne pruža svim građanima ?

Novi sustav diferenciranog zbrinjavanja otpada, osim što omogućava reciklažu veće količine otpada, trebao bi u konačnici dovesti i do količinskog smanjenja mješovitog otpada po domaćinstvima. Dakle, građani bi tako trebali proizvest manje otpada i djelom upotrebljivi otpad, ali usprkos tome građanima pristižu značajno povećani računi. Molim za jasno i nedvosmisleno objašnjenje kako je to moguće ?

Predstavnik potrošača u NO Usluge d.o.o. je ujedno i gradski vijećnik IDS-a g. Zoran Rabar. Zanima me koje je sve aktivnosti predstavnik potrošača poduzeo  naspram građana potrošača koje predstavlja kako bi istinski iznio i predstavljao mišljenje građana potrošača vezano za novi cjenik usluge.

  1. Prijedlog za gradonačelnika i za gradsko vijeće:

Predlažem da se u što hitnom roku održi posebna tematska sjednica Gradskog vijeća na temu odvoza otpada, sa posebnim osvrtom na sve argumentirane razloge povećanja cijene odvoza smeća.  

 

Print Friendly, PDF & Email