NEWS
HALF MARATON S

Pitanja gradskog vijećnika Dalibora Jukopile na jučerašnjoj sjednici Gradskog vijeća Grada Poreča

01.12.2023. 11:10; ; Početna / Novosti / Iz Grada Poreča / Pitanja gradskog vijećnika Dalibora Jukopile na jučerašnjoj sjednici Gradskog vijeća Grada Poreča
2023-12-01_11h54_13

Nezavisni gradski vijećnik Dalibor Jukopila na 22. sjednici Gradskog vijeća Grada Poreča, 30.11.2023.postavio je pitanja gradonačelniku:

  1. Poštovani g. gradonačeniče, koliko je Grad Poreč u posljednjih sedam mjeseci od dana provedbe ankete daleko odmaknuo u iznalaženju mjera za provedbu politike stambenog zbrinjavanja mladih obitelji, deficitarnih kadrova i socijalnih slučajeva na području našeg grada?
  1. Poštovani g. gradonačelniče, nakon provedenog natječaja za izvođača radova izgradnje i opremanja dječjeg vrtića u Novoj Vasi javnost zanimaju pojedinosti vezane uz izgradnju ovog kapitalnog projekta (datum potpisivanja ugovora sa izvođačem, uvođenje izvođača u radove, planirani rok izgradnje)?
  1. Poštovani g. gradonačelniče, u kontekstu vremena i društvenih (ne)prilika u kojima živimo zdravstvo je uvijek aktualna tema. Ipak i trenutno na području Grada Poreča zasigurno i još aktualnija. Zašto?
    Usluge radiologije i fizijatrije već su izvjestan period nedostupne, prema najavama uskoro bi se mogle prepoloviti i one pedijatrijske. Na ovaj je način direktno ugrožena zdravstvena zaštita naših sugrađana.
    Da li ste upoznati sa navedenom situacijom u dijelu primarne i specijalističko-konzilijarne zdravstvene zaštite na područjuGgrada Poreča?

 

                           U potpisu:

                   Dalibor Jukopila, v.r.

Print Friendly, PDF & Email