Photopoint-i na Peškeri dobili uskršnju dekoraciju

3
13.04.2022. 18:47; ; Početna / Lifestyle / Zanimljivosti / Photopoint-i na Peškeri dobili uskršnju dekoraciju

Popularni “photopoint” na porečkoj Peškeri   od danas su u prigodnom uskršnjem ruhu. U žutim nijansama proljeća i Uskrsa, cvijeće, pisanice, te zečiće svih veličina, vizura starogradske jezgre koja se nalazi u pozadini photopointa primila je uz uskršnje dekoracije potpuno novi okvir i kao takva poziva sve slučajne i namjerne prolaznike na fotografiranje.

Srce je ukrašeno cvijećem, a oko njega su se smjestili veseli zečevi, rad vrijednih ruku djece i odgajateljica iz dječjeg vrtića Radost.

Osim srca, kao prigodni photopoint ukrašena je i obližnja mozaik klupa ispred jedriličarskog kluba, često stajalište zaljubljenih. Osim toga, uskršnje ruho – uz pisanice dobio je i rotor kraj parka Olge Ban. 

Prigodno ukrašavanje najpoznatijeg porečkog photopointa srca na Peškeri uvijek je dobro prihvaćeno i od strane domaćih i turista, a ove se godine i proširilo i na obližnje omiljene punktove za fotkanje. U izradi su pomogli gradski Upravni odjel za komunalni sustav i poduzeće Usluga Poreč.

Uoči uskršnjih blagdana Poreč je već dobro popunjen turistima, kojima će šetnja duž porečke obale na proljetnom suncu uz uspomene s photopointa zasigurno ostati u sjećanju

 

Grad Poreč

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email