Peškera: seoski sajam u centru "Turističke metropole" ? (by R.V. Aleksić)

16.06.2007. 00:00; ; Početna / Novosti / Svakodnevnica / Peškera: seoski sajam u centru "Turističke metropole" ? (by R.V. Aleksić)
480Picture-277.jpg

Ni nakon odlaska "umjetnog leda" nije odvežen pijesak, sačekao je turističku sezonu i nove "atrakcije" : LUNA PARK. Na tom mjestu mogla je niknuti trava, samo da je zamoljen radnik na grederu, na radilištu rotora, da odgura pijesak u donji postroj ceste prije asfaltiranja. Moglo je, a nije.

Ekipe gradskih stručnjaka za hortikulturu su često hodočastile Peškeri, ali rezultat ? Sudeći po izgledu Peškere, njima je tu sve u najboljem redu.

Livada za mali seoski sajam u turističkoj metropoli Hrvatske je sačuvana i ovogodišnji biznis može početi. Iznajmljivač je Grad, a najmoprimci oni koji plate. Vidite ih na fotografiji. Originalno i atraktivno, malo morgen.

Fotografije su snimljene 15. lipnja 2007. godine i naravno život je pun nekontroliranih dogadjanja, naime neupućeni turisti su išetali na plažu i otvorili sezonu kupanja na Peškeri. U vodu je ušlo dijete i čovjekov najbolji prijatelj pas. Zamislite, da je tu pješčana plaža, puna kupača i Peškeru bi mogli nazivati gradskom rivom, a ne samo okućnicu "gradske palače", od Viala do ex hotela "Riviera".

R.V.Aleksić

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email