NEWS
VALFRESCO 4 S
SPORTduo – s2

Patrik Tasić novi je predsjednik Kluba mladih IDS-a Kaštelir-Labinci

326331910_833990911025533_3264363643906683093_n
18.01.2023. 21:33; ; Početna / Novosti / Okolne općine / Patrik Tasić novi je predsjednik Kluba mladih IDS-a Kaštelir-Labinci
Patrik Tasić novi je predsjednik Kluba mladih IDS-a Kaštelir-Labinci, odlučeno je na nedavno održanoj Izbornoj skupštini u Kašteliru.
Za potpredsjednicu izabrana je Melisa Kocijančić, dok za članove predsjedništva Igor Tuntar i Erik Diklić.
Tajnik podružnice Kluba mladih bit će Morena Kocijančić.
 
Novi predsjednik KM IDS-a Kaštelir Patrik Tasić zahvalio se dosadašnjem predsjedništvu i prisutnim članovima Skupštine na podršci i povjerenju koje mu je iskazano kao ostalim novoizabranim članovima predsjedništva.
– U proteklom razdoblju puno smo truda uložili da formiramo kvalitetan i radišan tim ljudi. Uvjeren sam da smo u tome uspjeli jer sa sigurnošću mogu reći da ono što je sve nas potaklo da se aktivno uključimo u IDS jest želja i zdrava ambicija da mijenjamo na bolje naše misto, kazao je Tasić, dodajući da se stoga „posebno raduje izazovima pred nama, a posebno tome da sve ideje koje imamo stavimo na papir i provedemo u djelo.“
U našem fokusu bit će poboljšanje položaja mladih i nuditi rješenja za sve prioritete koje imaju danas mladi, od obrazovanja, stanovanja do sigurne perspektive za budućnost u rodnom kraju, naglasio je novoizabrani predsjednik KM IDS-a Kaštelir – Labinci.
 
Pored toga, predsjednik Kluba mladih IDS-a Kaštelir-Labinci dodao je da će glavni prioriteti biti pomlađivanje članstva, poboljšanje interne komunikacije, povećanje vidljivosti u javnosti te rad na educiranju postojećih i novih članova, uz aktivno sudjelovanje u svim aktivnostima stranke.
 
Članovima su se na skupštini obratili načelnik Giuliano Petrović i predsjednik Općinske podružnice IDS-a Ivan Legović, navevši da „Općina duguje mladima priliku da svojim radom mogu ostvariti svoje snove, da im osigura uvjete kao što ih naši mladi nažalost nalaze u ostalim europskim zemljama. To je ono za što ćemo se zajednički boriti.
Podržali su inicijativu te obećali maksimalnu potporu i uključivanje mladih u procese donošenja odluka u svim bitnim segmentima razvoja Općine.
 
 
Print Friendly, PDF & Email