NEWS

Ovogodišnji laureati fotografskog natječaja PhotoCity su Dejan Miloradov, Srbija i Eldin Hasanagić, Bosna i Hercegovina

1.Dejan Miloradov
15.04.2015. 23:26; ; Početna / Novosti / Okolne općine / Ovogodišnji laureati fotografskog natječaja PhotoCity su Dejan Miloradov, Srbija i Eldin Hasanagić, Bosna i Hercegovina

…Prestižnu titulu osvojili su u konkurenciji 154 autora s područja Balkana, iz 10 zemalja. Organizator je zahvaljujući sponzorima i donatorima  pripremio za najbolje vrijedne nagrade, tako je pobjednik osvojio novčanu nagradu od 2.500 kn, a Eldin čast i mogućnost da 2 tjedna iskoristi prostor galerije za svoju samostalnu izložbu. Uz njih, 2.plasirani Milan Zulić iz Srbije osvojio je boravak u prestižnom turističkom kompleksu kod Šibenika 3 dana u mobilehome za 4 osobe, a trećeplasirani Pavao Toth iz Hrvatske novčanu nagradu.
Osigurane su i ostale nagrade: 4. mjesto – Dalibor Talajić iz Hrvatske – vikend u hotelu Villa Borgo u Motovunu, 5. nagrada ide u Sloveniju Eriku Niku Neubaueru poklon bon za ispis 1000 kuna vrijedne Epson DigiGraphie tehnologije velikog formata, 6. mjesto – Nediljko Prološčić (HR)- poklon paket EuroTrade Rovinj,  7. mjesto za Samira Zahirovića iz Bosne i Hercegovine izlet brodom uz ronjenje, te 8. plasirani Marko Milošević iz Srbije poklon večeru za 2 osobe, koje ustupa potrebitim iz lokalne sredine, iz Svetog Lovreča.

Žiri u sastavu Slavica Isovska (Slo), Krešimir Pletikosa (HR) i Dušan Grbac (HR) odabrao je i najbolje fotografije za selektiranu izložbu na temu ovogodišnjeg natječaja ‘Nema krize!’. Bez znanja o autorima fotografija imali su nelak posao izabrati one najbliže temi. Sve relevantne informacije vezane uz ovogodišnji PhotoCity možete pogledati na http://issuu.com/hrsta/docs/katalog15 .

A kako je bilo na proglašenju, pogledajte u nastavku.

 

KAF Sv.Lovreč

Neke od fotografija:

1.mjesto Dejan Miloradov
2. Milan Zulić
7. Samir Zahirović

Info o fotografijama:

S otvaranja:

1LLR, 4LLR i 5 LLR – autorica Lili Lea Rušnjak

1PT, 2PT. 3PT i 4PT – autor Pavao Toth

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email